Proiect

romania_flag_256english

neighbourhoodAnsamblul Rezidential Manhattan Residence , amplasat pe o suprafata de 3.17 ha , cu cele 4 tipuri de vile situate in imediata vecinatate a Marii Negre ,in zona de vile a orasului Navodari, este conceput ca fiind alternativa ideala pentru a face trecerea de la o locuinta la bloc din aglomeratia orasului , la o locuinta tip vila P+1E si teren aferent. De asemenea, Ansamblul rezidential ofera un nivel ridicat de confort si multiple facilitati pentru locuitorii sai.

drawingMediul curat si nepoluat, linistea, spatiile verzi, accesul facil, vecinatatea imediata a supermarket-urilor , arhitectura si calitatea constructiei vilelor, utilitatile: gaze, canalizare, retea electrica, drumuri asfaltate, toate acestea sunt doar cateva argumente pentru a alege Manhattan Residence. Proiectele deosebite ale caselor, spatiile verzi si gradinile fac din ansamblul rezidential Manhattan Residence Navodari caminul ideal pentru orice familie. Fie ca esti la inceput de drum sau iti doresti mai mult spatiu si confort pentru familia ta, Manhattan Residence are solutii de locuire adaptate nevoilor tale.

bankDaca te-ai saturat de viata la bloc si ti-ai dorit mereu o casa pe pamant, fara vecini de scara, acum e momentul sa actionezi! Fie ca iti doresti sa iti construiesti singur casa, sau preferi sa achizitionezi o vila la cheie, avem solutii pentru tine: case la cheie in Navodari si terenuri pentru case in cea mai buna zona din Navodari.

Va asteptam la o vizionare pentru una din vilele noastre

Ansamblul residential Manhattan Residence ofera Cumparatorilor posibilitatea alegerii tipului de vila preferat din cele 4 proiecte. Organizarea proiectelor de vile pentru fiecare lot este definitiva si se regaseste in planul atasat.

Suprafata detaliata
Vilele se vor preda la cheie,fiind construite din caramida si/sau bca, beneficiind de izolatie exterioara ceschwalm_02_2500 va reduce costurile de incalzire cu aproximativ 30 %, eliminand pierderile de caldura pe timp de iarna si mentinand o atmosfera placuta pe timp de vara.